Nadere kennismaking

Ik ben José Scheel, woonachtig in een van de omliggende dorpen van Nijmegen.
Ik combineer mijn massagepraktijk met een functie op bestuurlijk niveau in de eerstelijnsgezondheidszorg.

Ik ben trotse moeder van Daniël en er lopen ook nog twee lieve schuwe poezen met de (zeldzame) namen I-Poes en Paika rond.

Vanaf 2013 ben ik opgeleid tot masseur vitaliteit&wellness. Dit is in 2014 aangevuld met een prachtig diploma en licentie van het Nederlands Genootschap van Sportmasseurs (NGS). Ik geef stoelmassages conform TouchPro Practioner en heb ik een uitgebreide training EFT (Emotional Freedom Techniques) mogen volgen. Diverse trainingen omtrent dynamic taping, kinesio-taping, Emmet en HotStone zijn toegevoegd en inmiddels heb ik ook een zeer ruime ervaring als Psoas-masseur.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk Nederlandse Masseurs.

Mijn rugzak zit vol levenservaringen. Ik heb meerdere leerzame communicatie- leiderschaps- en coachingstrainingen gevolgd, gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg én in bezit van Reiki I en II.

Je bent bij mij in goede handen; ik laat mijn intuïtieve kant leiden als je lichaam daar om vraagt en kan je professionele sportmassage ondersteuning geven als je spieren en gewrichten het nodig hebben. De Psoas-massage is een prachtige totale massagevorm waarbij ik je fysiek en waar nodig ook mindfull op je reis begeleidt.

Ik krijg energie van deze vorm van geven…….