EFT

Emotional Freedom Techniques is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken. Soms is meerdere sessies nodig omdat soms laagje voor laagje gewerkt kan worden. Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.

Zo was ik zelf als de dood voor spinnen; door EFT toe te passen zit ik niet meer tegen het plafond, durf ik zelf, zonder adrenalinepiek, de spin te benaderen en buiten de deur te zetten.

Wie kan EFT gebruiken?
EFT kan gebruikt worden bij volwassenen, kinderen, door professionele hulpverleners maar is ook goed toe te passen voor huis, tuin en keuken gebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten zoals angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten

EFT is bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

EFT vraagt een acceptatie zonder oordeel. Respect voor de beleving. Verwondering over het resultaat.